Długie paznokcie
To idealne miejsce na rozmowę o kosmetykach, zabiegach spa, pielęgnacji i kolorówce. Lakiery hybrydowe, kremy nawilżające, naturalna pielęgnacja, składy kosmetyków. Sprawdź.
- Damroka1988
Długie paznokcie
Post autor: Damroka1988 »
Mam taki problem, że nie jestem w stanie zapuścić paznokci. Właściwie nic się z nimi nie dzieje, taka po prostu jest ich natura, że naturalne paznokcie mam dość słabe i do tego kształt też nie jest najlepszy, dlatego zastanawiam się, czy nie zapisać się na jakiś kurs przedłużania paznokci, żebym mogła sobie to robić samodzielnie, głównie ze względu na oszczędność. Możecie coś polecić?
Re: Długie paznokcie
Post autor: adam.plawecki »
Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego Stalberry z najróżniejszymi, profesjonalnymi przyborami do paznokci, w tym np. frezy węglik spiekany . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Re: Długie paznokcie
Post autor: bajkaa »
Ja ostatnio szukałam wskazówek jak przedłużyć twrałość lakierów hybrydowych i trafiłam na ten artykuł https://www.pomponik.pl/artykul-sponsor ... Id,7821245 Na pewno wypróbuję triki które w nim przedstawili. Jestem ich bardzo ciekawa i mam nadzieję, że się u mnie sprawdzą