artasclinic.com opinie
To idealne miejsce na rozmowę o kosmetykach, zabiegach spa, pielęgnacji i kolorówce. Lakiery hybrydowe, kremy nawilżające, naturalna pielęgnacja, składy kosmetyków. Sprawdź.
- Maksyma_87
artasclinic.com opinie
Post autor: Maksyma_87 »
Szukam osób, które miały przeszczepiane włosy, najlepiej w klinice Artas Clinic - myślę o zabiegu i szukam opinii zarówno o samym przeszczepie włosów, jak i klinice.
- strzeżymira1990
Re: artasclinic.com opinie
Post autor: strzeżymira1990 »
Cóż... U mnie duże problemy z wypadaniem włosów to efekt bulimii i anoreksji, z którą póki co wygrywam. Przeszczep włosów w klinice artasclinic.com był tak naprawdę jednym z elementów terapii - atrakcyjny wygląd pomaga mi walczyć z chorobą.
- inocenty1986
Post autor: inocenty1986 »
Jak zacząłem tracić włosy to nie zwlekałem, nie szukałem ratunki w szamponach i odżywkach tylko od razu zrobiłem przeszczep włosów i dzięki temu prawie nikt się nie zorientował, że straciłem trochę czupryny i że miałem przeszczep! Polecam artasclinic.com jak najbardziej!
- Adrianna-89
Post autor: Adrianna-89 »
Mojej mamie wypadało mnóstwo włosów z powodu menopauzy, problem wyglądał naprawdę poważnie. Zgłosiła się do ekspertów z przeszczep-wlosow-artas.pl i teraz ma bardziej bujną czuprynę niż ja
- Kunegunda_90
Post autor: Kunegunda_90 »
Powiem wam, że ciągły stres w pracy nigdy nie kończy się dobrze. Włosy zaczęły mi wypadać parę miesięcy temu i wyglądało to nieciekawie. Przeszczep włosów w klinice przeszczep-wlosow-artas.pl to było wybawienie.
- baldwin1971
Post autor: baldwin1971 »
Kiedy włosy zaczynają wypadać garściami, nie ma na co czekać. Lepiej od razu zgłosić się do przeszczep-wlosow-artas.pl, pomogą z każdym problemem.
- Angelina_72
Post autor: Angelina_72 »
Zabieg przeszczepu włosów po ciąży pozwolił mi na odbudowanie pewności siebie. Jestem bardzo zadowolona z efektów i cieszę się, że zdecydowałam się na ten zabieg w Centrum Przeszczepu Włosów.
- Achilles-89
Post autor: Achilles-89 »
Niestety, ale problem wypadania włosów z czasem dotyczy coraz większej ilości mężczyzn. W mojej rodzinie łysienie to sprawa genetyczna, ale postanowiłem z tym walczyć. W Kinice Przeszczepu Włosów Elite Waw poddałem się zabiegowi robotem Artas iX i jestem mega zadowolony.
- Miłogost1987
Post autor: Miłogost1987 »
Klinika przeszczepu-wlosow-artas wykonuje świetną robotę. Bardzo się cieszę, że polecili mi ją moi znajomi.
- Zenon_94
Wyłysiałem już praktycznie w wieku 23 lat przez wcześniejsze dolegliwości i choroby. Nie chciałem się z tym pogodzić i trafiłem na ich ofertę. Decyzję podjąłem bardzo szybko i teraz mogę cieszyć się gęstymi włosami. Polecam
- Kasandra72
Post autor: Kasandra72 »
W Centrum Przeszczepu Włosów pracują profesjonaliści, którzy doradzili mi odpowiednią metodę uzupełnienia włosów. Nie marzyłam, że będę jeszcze miała tak piękną fryzurę Polecam
- zukker
ja nie miałam i mimo że mi włosy wypadają to raczej sie nie zdecyduję. koleżanka poradziła mi wybrać się do sklepu z perukami https://peruki-sklep.pl/peruki-warszawa i myślę, że to lepsze rozwiązanie, tym bardziej że takie przeszczepy nie zawsze się udająMaksyma_87 pisze: ↑03 lip 2020, 9:05 Szukam osób, które miały przeszczepiane włosy