Czesc,
Macie kogos sprawdzonego we Wroclawiu do prowadzenia ksiegowosci firmy?
Ksiegowosc
Nie wiesz, na jaki smartfon się zdecydować? Chcesz zmienić komputer, ale nie wiesz, od czego zacząć poszukiwania? Lubisz rozmawiać o nowinkach z dziedziny technologii? Dołącz do nas!
- PaulinaKoc
- JakubNowakowski
Re: Ksiegowosc
Post autor: JakubNowakowski »
Hejka,
Ja moge Ci polecic księgowa Edyta Cyburt. Korzystalam juz z uslug roznych ksiegowych we Wroclawiu i wg mnie jest ona najlepsza. Polecam sie skontaktowac i porozmawiac + zajrzec na strone internetowa i troche poczytac na ten temat - www.ec-biuro-rachunkowe.pl
Mysle, ze warto!
Ja moge Ci polecic księgowa Edyta Cyburt. Korzystalam juz z uslug roznych ksiegowych we Wroclawiu i wg mnie jest ona najlepsza. Polecam sie skontaktowac i porozmawiac + zajrzec na strone internetowa i troche poczytac na ten temat - www.ec-biuro-rachunkowe.pl

- Eliza
Re: Ksiegowosc
Jeśli szukacie kogoś do prowadzenia księgowości Waszej firmy na terenie Jeleniej Góry lub okolic, to polecam kontakt z firmą https://krzywickabiuro.pl/. Jak widać ma ona wieloletnie doświadczenie w branży i świadczy i świadczy cały szereg usług księgowych, więc jestem przekonana, że będziecie zadowoleni ze współpracy