Czy ktoś miał okazję współpracować z firmą SOLU? Chciałabym zwiększyć swoje przychody na platformie Marketplace i słyszałam ze z nimi mozna osiągnac niezle rezultaty.
Mój maż współpracuje z ta firmą https://sooolu.com/ Faktycznie wzrost sprzedaży na platformach marketplace spory, więc warto. Zajmują sie tez zarządzaniem konta, reklamami, obsługa klienta.
Faktem jest ze z firmą SOLU zwiekszy sie przychody nawet do 300%. Warto nawiązać współpracę, pracują na różnych platformach Marketplace. Warto się z nimi skontaktować. Przecież każdy chce zarabiać więcej.
Jeśli mówimy o współpracy z SOLU, to jestem bardzo zadowolona. Sprzedaż na platformach amazon, allegro poszła bardzo w górę. Warto skorzystać z ich usług, bo można naprawdę w krótkim czasie poprawić wyniki sprzedaży
Wiadome jest, że każdy sprzedający, chce w jak najszybszym czasie zwiększyć swoja sprzedaż. Samemu ciężko to wypracować. A dziei SOLU możemy mieć naprawde więcej kupujacych, potrafią zroić wzrost, nawet do 300% w rok.
Jeżeli interesuje was skuteczna sprzedaż na Allegro Ebay i innych platformach marketplace, to na pewno firma SOLU będzie skuteczna. Warto z nimi nawiązać współpracę. A samemu zająć sie sprzedażą, wzrost wypracują oni.
Solu to bardzo rzetelna firma. Na darmowej konsultacji, ocenią wasz biznes i wskażą miejsca do poprawy i kierunek dalszego rozwoju. Nam najbardziej zależało na poprawie sprzedaży i z ich pomocą udało nam sie to osiągnąć.
Jak zaczniecie współpracować z SOLU na na pewno zaczniecie sprzedawać więcej. Z nimi nie ma innej możliwości. Po prostu jak chcecie osiągnąć sukces, to tylko z nimi. Bo są pewni i rzetelnie podchodza do spraw klienta. Polecam
Z pomocą Sooolu w końcu nasze konto na Amazonie odżyło i zyskało świetną widoczność ofert. Samodzielnie kompletnie ta sprzedaż na marketplacach nam nie szła ... Wprowadzone strategie przynoszą bardzo dobre efekty
W pół roku zrobili świetną robotę zauważyliśmy wzrost sprzedaży o ponad 200% i nadal idzie to do przodu. Nie wiedziałem ze na amazonie i allegro bedzie tak duze zainteresowanie naszymi produktami. No i pomagają w zarzadzaniu ofertami i logistyce.
W pół roku zrobili świetną robotę zauważyliśmy wzrost sprzedaży o ponad 200% i nadal idzie to do przodu. Nie wiedziałem ze na amazonie i allegro bedzie tak duze zainteresowanie naszymi produktami. No i pomagają w zarzadzaniu ofertami i logistyce.
konkretne wsparcie w zarządzaniu kontem i kampaniami, z miesiaca na miesiac wyniki sie poprawiaja i przychody rosną. Obawialismy sie ze jednak sprzedaz na marketplacach ttzeba bedzie zamknac. Jak sie okazalo nic bardziej mylnego, bo wystarczyło trafic na takich specjalistow ktorzy znają się na rzeczy.
ja polecam SOLU robią mega robote i widać od samego początku ze rozumieja na czym polega biznes na marketplacach. Jak nie ogarniacie tematu samemu to lepiej sie umowic na konsultacje i wlasnie ocenic jak moga pomoc. Wyniki lepsze, a tez od wielu zadan nas odciazyli
Zawsze warto iść w kierunku rozwoju i jednocześnie szukając sposobów na poprawę sprzedaży na swoich kontach. Jeśli chcecie też wychodzić za granicę to SOLU będzie odpowiednim wyborem bo działają na wielu rynkach europejskich. Wsparcie od A do Z, a wyniki sprzedażowe urosły na prawie 3 krotnie!
skutecznie odciązają w dziaalaniach marketingowych i po przekazaniu tego specjalistom sprzedaz zaczela znacząco rosnąć. Jednak sama cena to nie wszystko odpowiednia promocja ma ogromne znaczenie aby zainteresowac klientow swoimi produktami
Firma zawsze musi się rozwijać, a nie zawsze potrafimy wszystko zrobić sami w tym zakresie. Dlatego warto zacząć współpracę z solu. Nasze konta na platformach sprzedażowych sa teraz w pełni zoptymalizowane. Własnie dzięki współpracy z nimi.
Jeżeli zaczniecie współprace z SOLU, to zdecydowanie będziecie mieć wzrost sprzedaży. U nas bardzo dobrze teraz funkcjonuje konto na amazon, sami nie potrafiliśmy tego osiągnąć. Polecam te firmę.
Jeśli jeszcze nie podjęliście decyzji, to warto. Ocenią wasze konta i wprowadza zmiany na lepsze. Wynoszą sprzedaż na wyższy poziom, a przecież o to chodzi w handlu.
Robią doskonałą robotę, więc dobrze jest podjąć współpracę z nimi, wzrost sprzedaży spory bo nawet 300% Dlatego warto jest z nimi taką współpracę podjąć. Osobiscie bardzo jestem zadowolony
Każda firma chce jak najwięcej sprzedawać, to normalne. Dlatego jak nie radzicie sobie ze sprzedażą na allegro czy amazon. Warto skonsultować sie z Solu. Dzięki nim sprzedaz mocno wzrosnie a wy wreszcie zaczniecie sprzedawać zdecydowanie więcej.
Solu to doświadczona i skuteczna agencja marketingowa, która naprawdę doskonale rozumie potrzeby i jednocześnie branżę w jakiej działacie. Wykorzystując potencjał i wryóżniając właśnie wasz sklep na tle bliskiej konkurencji. Jak sami tego nie ogarniecie to SOLU bez dwóch zdań wątpliwości pomoże.
sami nie mieliśmy czasu na ogarnianie marketingu dodatkowo na marketplacach i przez to ta sprzedaż kompletnie nie wyglądała tak jak tego oczekiwaliśmy. W końcu zdecydowaliśmy się nawiązać współpracę z SOLU i przyznam, że wyniki wypadają bardzo pozytywnie. W końcu sprzedaż wystrzeliła, aż musielismy dodatkowo ludziz atrudnic do pakowania
Biznes internetowy na pewno wymaga zainteresowania, a nie pozostawienia go samego sobie. Jak chcez sprzedawać online to nie tylko trzeba dopracować konto, zaoferować klientom korzystne ceny, ale też ciekawe produkty któe naprawdę dobrze zostaną przyjęte.
Dzieki agencji Solu nasze produkty sa teraz swietnie wypromowane, a sprzedaz wzrosla o 200% Zespół dopracował strategie w kazdym szczegole. Polecam wziac ich uwage jesli chcecie rozwinac swoja sprzedaz intereowaą za pomoca najwiekszych marketplacow.
nie tylko zwiekszyli sprzedaz online, ale tez pomogli zoptymalziwoac koszty glownie jakie wydawalismy bez sensu na nietrafione dzialania marketingowe. Ta wspolpraca bardzo nam sie oplacila, bo sami nie odnalezliybysmy sie w tych zasadach dzialania marketplacow.
Jeżeli chcecie zwiększyć sprzedaż na platformach Marketplace, to jak najbardziej polecam współpracę z solu. U nas wzrost sprzedazy jest na poziomie 300 % i to w ciągu 1/3 roku. Sami nie dalibyśmy rady tego ogarnąć. Polecam ich z czystym sumieniem.
Właśnie dzięki współpracy z Solu, których poleciła mi znajoma,zacząłem skutecznie sprzedawać na platformach Marketplace. Rozkręcili mi sprzedaż. Konto bardzo zyskało na widoczności, co rzecz jasna poskutkowało większymi zyskami.
Jeśli chcecie zwiększyć sprzedaż na allegro, czy amazon. to warto podjać współpracę z firma Solu. Zajmą sie konkretnie działaniami, które zwiększą sprzedaż i to znacznie. Pomogą również w reklamie, marketingu, czy reklamie.
Osobiście jesteśmy zadowoleni ze współpracy z solu. sporo nam pomogli, przy prowadzeniu kont na allegro i amazon. Warto z nimi nawiązać współpracę, bardzo nas odciążyli a sprzedaż faktycznie wzrosła.
Cóz moge dodac wiecej, tu już jest mnóstwo superlatyw w temacie fimy Solu. To prawda współpraca z nimi przyczynia się do wzrostu sprzedaży. Więc warto z nimi tę współpracę podjąć. To bardzo rzetelna firma.
Ważne jest to, aby przede wszystkim postawić na specjalistów z wieloletnim doświadczeniem i możliwościami działania także na rynkach zagranicznych jeśli planujecie wyjść ze swoimi produktami do innych krajów. Dlatego możesz postawić na Solu, wiedzą co robią i co najważniejsze wyniki się naprawdę poprawiają.
u nas dopiero po ich wsparciu zaczęło się coś dziać na naszych kontach. Skalowanie, optymalizacja i konkretne działania, a nie blądzenie po omacku. Dlatego dobrze mieć pomoc od takiej agencji, która wie jak robić solidne wyniki.
robią solidna robotę, wyniki bronią się same za siebie. Najważniejsze jest to ze mają kompetencje i pochodzą do klientów w sposób indywidualny. Dzięki czemu dopasują kampanie i działania do branży, warto sie umowic na konsultacje i porozmawiać.