Remont łazienki
Zakątek pełen rozmaitości. Nie wiesz, gdzie dopasować wpis, który chcesz dodać? Zajrzyj tutaj.
- maciej_97
Remont łazienki
Przygotowuję się do gruntownego remontu łazienki w domu, szukam inspiracji i pomysłów na ciekawą aranżację wnętrza. Czy możecie mi polecić sklepy, które oferują nietypowe płytki ceramiczne? Chciałabym znaleźć coś wyjątkowego
- pukla123
Re: Remont łazienki
podczas ostatniego remontu w łazience zamawialismy nowe płytki, padło na ten sklep https://www.twojelazienki.pl/ceramika-p ... asowe.html i nie żałujemy, Bardzo dobra jakość, a cena przystępna. Jeszcze nam rabat dorzucili. Także miłe zaskoczenie
koszenie trawnika bez kosza
koszenie trawnika bez kosza
- RuperCezik
- Eliza
Jeśli planujecie kompleksowy remont Waszej łazienki, to zapewne będzie Wam potrzebny również jakiś dobry glazurnik koszalin ma na przykład taką firmę Bautom, która ma takich specjalistów Tak więc jeśli jesteście z tych właśnie okolic, to polecam się z ta firmą skontaktować i omówić szczegóły dotyczące remontu Waszej łazienki
Post autor: Otóż »
Oj macie rację z tym, że wybór wyposażenia kuchni, to nie taka prosta sprawa. Ja swoich wymarzonych mebli szukałam z mężem z pół roku Znajoma poleciła nam w końcu https://www.stolkar.pl/pl/ i dzięki temu udało mi się zamówić najlepsze meble do swojego mieszkania wybór mają ogromny, wiec każdy znajdzie coś dla siebie.
Post autor: kaśka »
firma bautom to zwykli złodzieje... nie płaca faktur, nie wysyłają towaru na czasEliza pisze: ↑03 maja 2021, 21:35 Jeśli planujecie kompleksowy remont Waszej łazienki, to zapewne będzie Wam potrzebny również jakiś dobry glazurnik koszalin ma na przykład taką firmę Bautom, która ma takich specjalistów Tak więc jeśli jesteście z tych właśnie okolic, to polecam się z ta firmą skontaktować i omówić szczegóły dotyczące remontu Waszej łazienki
Post autor: aśka »
mało tego nie dość ze nie wysyłają towaru to jeszcze nie oddają kasykaśka pisze: ↑24 lip 2021, 17:30firma bautom to zwykli złodzieje... nie płaca faktur, nie wysyłają towaru na czasEliza pisze: ↑03 maja 2021, 21:35 Jeśli planujecie kompleksowy remont Waszej łazienki, to zapewne będzie Wam potrzebny również jakiś dobry glazurnik koszalin ma na przykład taką firmę Bautom, która ma takich specjalistów Tak więc jeśli jesteście z tych właśnie okolic, to polecam się z ta firmą skontaktować i omówić szczegóły dotyczące remontu Waszej łazienki
Post autor: drożdżówka1 »
Pamiętaj też o sprzętach niezbędnych do tej łazienki. Przede wszystkim o pralce. Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci pralkę Electroluxa z serii Perfect Care. Mam taką w swojej łazience i jestem z niej naprawdę bardzo zadowolona. Electrolux w tej serii ma także świetne suszarki.