Czy ktoś szukał z was mieszkania do wynajęcia za pomocą firmy prime property poland? Muszę znaleźć mieszkanie dla naszego zagranicznego pracownika na 2 lata i szukam opinii o tej firmie, czy warto?
Szukałam raz mieszkanie z ta firmą. I bardzo szybko poszło. Też dla pracownika ale nie miał jakiś specjalnych wymagań. Firma sprawnie wszystko załatwiła.
Bardzo sprawnie działają. Biorą pod uwagę wskazówki klienta i nie marnują niepotrzebnie naszego czasu. Jak mają konkretną ofertę to dopiero dzwonią. Bardzo precyzyjni.
Bardzo dobra firma. Szukali kiedyś mieszkania dla naszej pracownicy. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bezproblemowo. Nie ma problemu z kontaktem, widać, że zależy im na kliencie
Szukałam mieszkania z tą firmą. Wszystko poszło bardzo szybko i profesjonalnie. Według mnie to bardzo dobra firma z odpowiednim podejściem do klientów. Na twoim miejscu nie wahałabym się
Korzystam z ich usługi. Dodatkowo także z innych. Zobacz dokładnie co oferują bo poza samym wirtualnym adresem może Ci się przydać np reklama. Działają sprawnie.