jaką szkołę podstawowa na wilanowie w warszawie polecacie?
wysokoprężna lampa rtęciowa
jaką szkołę podstawowa na wilanowie w warszawie polecacie?
Zakątek pełen rozmaitości. Nie wiesz, gdzie dopasować wpis, który chcesz dodać? Zajrzyj tutaj.
- Agnieszka
Re: jaką szkołę podstawowa na wilanowie w warszawie polecacie?
Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej przy ul Kolegiackiej jest naprawdę dobra. Trzyma poziom już od lat. Szkołę prowadzi Fundacja Varsovia, a to w sumie do czegoś zobowiązuje. Mają tam od 4 klasy klasy dwujęzyczne co jest moim zdaniem super opcją, bo teraz nauka języka jest ważna.
- listu
Jeśli będziesz miała problem ze znalezieniem podręczników to polecam ten sklep https://www.taniaksiazka.pl/tanie-podre ... a-562.html . Kiedyś było łatwiej o używane książki teraz to bywa z tym różnie. Ja wszystko co szukałam dla siebie znalazłam własnie tam
- enterke
Szkół prywatnych jest rzeczywiście sporo teraz i do takich placówek rodzice posyłają dzieci. Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie ma dobre opinie, bo też tutaj są mniejsze klasy, więcej zajęć dodatkowych. To wszystko oszczędza dzieciom stresu.
- fabian
Też sporo słyszałem o tej szkole i właśnie wybraliśmy tę placówkę dla naszego dziecka. Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie to jedna z lepszych szkół. Uczą tutaj doświadczeni nauczyciele przez co dziecko ma mniej stresu. Klasy są mniejsze, więc to duży plus.enterke pisze: ↑18 sie 2019, 8:08 Szkół prywatnych jest rzeczywiście sporo teraz i do takich placówek rodzice posyłają dzieci. Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie ma dobre opinie, bo też tutaj są mniejsze klasy, więcej zajęć dodatkowych. To wszystko oszczędza dzieciom stresu.