Gdzie studiować pielęgniarstwo w Warszawie ?
Zakątek pełen rozmaitości. Nie wiesz, gdzie dopasować wpis, który chcesz dodać? Zajrzyj tutaj.
- funka
Gdzie studiować pielęgniarstwo w Warszawie ?
Witajcie czy są na forum osoby, które studiują pielęgniarstwo w Warszawie ? Jakie uczelnie warto brać pod uwagę ? Nie ukrywam, że interesuje mnie przede wszystkim szkoła prywatna. Gdzie jest szansa na to by złożyć jeszcze papiery i zacząć w październiku ?
- lativa
Re: Gdzie studiować pielęgniarstwo w Warszawie ?
Ja uczę się w Mazowieckiej Uczelni Medycznej w Warszawie. Kolejny semestr zaliczony, od października będę już na 3 roku. Jak zrobię licencjat na pewno zostanę tu też na magisterce
- lativa
Wysoki poziom, doświadczeni wykładowcy, niewygórowane czesne. Generalnie poza teorią jest bardzo dużo zajęć praktycznych co uważam za ogromny atut. Myślę, ze dobrze nas tu przygotują do zawodu
- funka
dzięki lativa za info. W tym tygodniu podjadę jeszcze do sekretariatu i zorientuje się czy jeszcze można składać papiery
świeczka do uszu
świeczka do uszu
- funka
tak udało się już mam pierwszy zjazd za sobą i póki co jestem zachwycona! Fajni ludzie, sympatyczni wykładowcy. Nawet w dziekanacie jest mega sympatycznie Jestem zmotywowana do działania i już widzę, że poziom uczelni jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie - super!