Witajcie!
Nie mogę się zdecydować, jaką markę mleka początkowego wybrać dla mojej córeczki. Sporo dobrego słyszałam o produktach Nuppi dostępnych między innymi w sklepie naszsmyk.pl. Znacie? Polecacie?
Mleko początkowe
Radzimy, rekomendujemy, komentujemy. Szukasz wsparcia lub opinii? Napisz!
- leoncja1974
- Eleonora
Re: Mleko początkowe
Tak się składa, że we wspomnianym przez Ciebie sklepie kupuję mleko początkowe Nuppi 1 i szczerze uważam, że lepszego produktu na rynku po prostu nie ma. To mleko jest bogate w liczne witaminy i minerały niezbędne naszym maluchom 

- chylka
Też miałam problem z decyzją ale musze przyznać, że sporo pomogły mi takie artykuły jak https://parenting.pl/mleko-dla-noworodka
dodatkowo czytałam też opinie innych mam w sieci na temat mlek i właśnie w taki sposób podjęliśmy decyzję o wyborze. Myślę, że to rozsądna opcja, a jak było u was?
m hdmi

m hdmi
Post autor: dreśka »
Ja dla swojego dziecka kupuję hipp bio combiotik, od paru miesiecy to mleko pije i wszystko jest w porządku. To mleko ekologiczne, ja mam większe zaufanie do tego typu produktów. Mój mały się dobrze się po nim czuje, zamawiam tutaj https://hipp.dodomku.pl/HIPP_1_BIO_COMB ... 89703.html
Post autor: vikła »
Mój mały pije mleko Bebilon Profutura, znalazłam stacjonarnie w DOZie to mleko w bardzo przystępnej cenie, ostatnio za opakowanie płaciłam 48 zł z hakiem. Wolę stacjonarnie kupić i nie martwić się czy dojdzie mi na czas, jak to bylo przy zamówieniach online.
Post autor: Włada »
No to jedno, że nie musisz czekać na przesyłkę, ale druga sprawa jest taka, że warto kupować w DOZie, bo po prostu mają najlepszą cenę na Bebilon.vikła pisze: ↑24 mar 2021, 17:24 Mój mały pije mleko Bebilon Profutura, znalazłam stacjonarnie w DOZie to mleko w bardzo przystępnej cenie, ostatnio za opakowanie płaciłam 48 zł z hakiem. Wolę stacjonarnie kupić i nie martwić się czy dojdzie mi na czas, jak to bylo przy zamówieniach online.