Cześć forumowicze, mam do was pytanie i jestem bardzo ciekawy odpowiedzi
Wolelibyście kupić czy samodzielnie wybudować dom? Ja obecnie przeglądam domy na sprzedaż w Świdnicy, bo doszedłem do wniosku, że brak mi czasu na budowę, która nie dość że zajmuje go sporo to i w ostatnim czasie materiały budowlane i wykończeniowe dość mocno zdrożały. Zapraszam do dyskusji!
A kojarzycie stronę rastool.pl? Tak pytam, ponieważ tam możecie kupić najróżniejsze narzędzia, sprzęty, które zapewne się wam przydadzą przy pracach remontowych, jak wykończeniowych. Nawet znajdziecie artykuły przykładowo, które najlepsze wiertło do metalu?
Jeśli mam być szczera, to ja w sumie nie mam pewności, co zrobić. No wiecie, to jest coś sensownego, jeśli się buduje, ale dziś przy takich cenach materałów, to takie https://www.mgprojekt.com.pl/sosenka-drewniana-wariant-d domki o wiele łatwiej budować. A co dopiero z zakupem... Mnie jedno i drugie blokuje na przykład.
U nas na pewno będzie budowa, ale prawdę mówiąc, ja sama nie mam pojęcia, co zrobić. Widzicie, zainteresowała mnie folia w płynie opinie na jej temat chciałabym poznać. Dlatego może warto sobie w tym kontekście porozmawiać? Może to jest dla nas wartościowe? Co wy na to?
Jakiś czas temu miałem problem z instalacją wodno-kanalizacyjną w moim domu, dlatego skorzystałem z oferty polecanej mi firmy Świat Instalacji, która wykonała dla mnie Bezinwazyjna renowacja rur . Czy ktoś z Was również korzystał z ich oferty?
Ja kupiłem mieszkanie i wolę jednak mieszkanie niż dom, nie mam dzieci i żony. Mieszkanie kupiłem tu: www.miasteczkoozarow.pl i jestem całkiem zadowolony, jak dla singla to świetna lokalizacja i blisko waw.
Ja w zeszłym roku zdecydowałem się na budowę własnego domu i to był strzał w dziesiątke. Skoro jest już tutaj trochę ludzi, którzy zdecydowali się na to samo mam pytanie, czy zna ktoś jakiś godny polecenia podkład epoksydowy?
Cześć, skoro jesteśmy już w temacie domów to czy ktoś mógłby mi polecić dobre drzwi wewnętrzne z ościeżnicą komplet? Razem z żoną się budujemy i szukamy sprawdzonych produktów.