analizy do prac naukowych
Radzimy, rekomendujemy, komentujemy. Szukasz wsparcia lub opinii? Napisz!
- Wiktoryna_78
analizy do prac naukowych
Post autor: Wiktoryna_78 »
Korzystaliście może kiedyś z pomocy przy analizach statystycznych potrzebnych do prac naukowych? Pytam, ponieważ wiem, że są specjaliści, którzy oferują swoje wsparcie i ja się obecnie nad tym zastanawiam. Sami na pewno wiecie, że analizy nie są najprostszym zagadnieniem, więc pomoc się zdecydowanie przydaje. Co jeszcze sprawia wam trudność? Jestem ciekawa!
- Wisława_97
Re: analizy do prac naukowych
Post autor: Wisława_97 »
Moim zdaniem korekta językowa tekstów jest bardzo przydatna, bo czasami sami czytamy ten sam fragment tekstu i nie możemy wyłapać żadnych błędów, a to może być tak naprawdę kwestia zmęczenia, więc warto, żeby ktoś inny spojrzał na dany tekst świeżym okiem. Z pomocy z analizą sama bym chętnie skorzystała, bo to faktycznie było trudne zagadnienie i na pewno wiele osób się zgodzi.
Re: analizy do prac naukowych
Post autor: Sara212 »
Jeśli piszecie swoją pracę naukową to na pewno wiecie jak ważne są wyrażenia bliskoznaczne one zastępują nam wyrażenie nie zmieniając sensu zdania a my nie robimy nieładnych powtórzeń w tekście. Polecam sprawdźcie na słowniki internetowe i z nich korzystać bo to duża pomoc i ułatwienie.