Czy kawa z cytryną może pomóc w redukcji wagi?

Wątek na mało znane fakty, ciekawostki z kraju i ze świata, ciekawe wiadomości i opinie.
EwaKaminska

Czy kawa z cytryną może pomóc w redukcji wagi?

Post autor: EwaKaminska »

Kawa z cytryną może być użyteczna dla osób starających się o zdrowszy tryb życia, ale nie można jej uznać za magiczne rozwiązanie na odchudzanie. Wartość odchudzająca tego napoju jest dyskusyjna, a czy kawa z cytryną odchudza to pytanie, które nadal pozostaje otwarte w społeczności zdrowotnej.
justka

Re: Czy kawa z cytryną może pomóc w redukcji wagi?

Post autor: justka »

Jakoś nie sądzę, chyba, ze zamiast jedzenie, a nie w tym rzecz przecież ;) Zdrowe nawyki to klucz do sukcesu, ale czasami, zwłaszcza przy dużej otyłości potrzeba też leków takich jak ozempic, jeśli macie receptę to w dozie jest dostępny. A wiem, ze ostatnio w aptekach były problemy
jjjaarka

Post autor: jjjaarka »

A jest dostępny w DOZ stacjonarnie czy zamawiałaś online z odbiorem? Muszę zajrzeć bo faktycznie teraz ciężko z jego dostępnością, ceny też są różne, chętnie sprawdzę w DOZie.
Clarie

Post autor: Clarie »

Kawa z cytryną jakoś mnie szczerze mówiąc nie przekonuje. Wiem, że czasem nie ma innego rozwiązania jak farmakologia, wiem, że w DOZie jako jedynej aptece można w tym momencie kupić OZEMPIC.
ODPOWIEDZ