Chirurgia plastyczna Łódź
To idealne miejsce na rozmowę o kosmetykach, zabiegach spa, pielęgnacji i kolorówce. Lakiery hybrydowe, kremy nawilżające, naturalna pielęgnacja, składy kosmetyków. Sprawdź.
- Żelisława
Chirurgia plastyczna Łódź
Witam serdecznie Możecie polecić mi jakiegoś dobrego chirurga plastycznego w Łodzi? Słyszałam, że w szpitalu Pulsmed są wykonywane takie zabiegi. Może ktoś z was mógłby się podzielić opinią?
- rita-64
Re: Chirurgia plastyczna Łódź
Nie wiem, czy słyszałaś, ale w szpitalu Pulsmed do zabiegów wykorzystuje się komórki macierzyste. Ja poddawałam się tam terapii anti-aging. Wspaniali lekarze, kompleksowa opieka, naprawdę uważam, że warto.
Re: Chirurgia plastyczna Łódź
Post autor: kłiklam »
A co planujesz operować? Ja korzystałam z kliniki doktora Nawrockiego we Wrocławiu gdzie zdecydowałam się na korektę nosa. Doktor jest osobą godną zaufania i zdecydowałam się na zabieg żeby pozbyć się wieloletniego kompleksu. Po zabiegu nos obolały i opuchnięty, ale bez powikłań. Obrzęk szybko minął pozostawiając efekt dokładnie taki jak oczekiwałam. Dziękuję
kliniki doktora Nawrockiego we Wrocławiu kliniki doktora Nawrockiego we Wrocławiu kliniki doktora Nawrockiego we Wrocławiu
kliniki doktora Nawrockiego we Wrocławiu kliniki doktora Nawrockiego we Wrocławiu kliniki doktora Nawrockiego we Wrocławiu