Hejka,
Szukam "madrego" robota kuchennego, niestety thermomix jest poza moim zasiegiem, ale wiem, ze jest wiele innych marek na rynku. Czy ma ktos jakies pojecie na ten temat? Najlepiej przyjazny dla uzytkownika interface - bedzie go uzywala rowniez moja mama.
Jakiego "smart" robota kupic?
Robot ...Kuchenny ;)
Nie wiesz, na jaki smartfon się zdecydować? Chcesz zmienić komputer, ale nie wiesz, od czego zacząć poszukiwania? Lubisz rozmawiać o nowinkach z dziedziny technologii? Dołącz do nas!
Re: Robot ...Kuchenny ;)
Post autor: Marlenka Ł. »
czesc,
ja CI moge polecic Termorobota iCoook MRK-18, ten interfejs jest rzeczywiscie przyjazny - opcje sa jasne i latwo sie go uzywa, a jednoczesnie ma bajery typu podlaczenie do Wifi. Cena uwazam jest adekwatna, thermomix ma zbyt wygorowane ceny, zwlaszcza ze jego nasladowcy proponuja dokladnie takie same rozwiazania.
Pozdrawiam!
ja CI moge polecic Termorobota iCoook MRK-18, ten interfejs jest rzeczywiscie przyjazny - opcje sa jasne i latwo sie go uzywa, a jednoczesnie ma bajery typu podlaczenie do Wifi. Cena uwazam jest adekwatna, thermomix ma zbyt wygorowane ceny, zwlaszcza ze jego nasladowcy proponuja dokladnie takie same rozwiazania.
Pozdrawiam!