Nowoczesny wózek
Nie wiesz, na jaki smartfon się zdecydować? Chcesz zmienić komputer, ale nie wiesz, od czego zacząć poszukiwania? Lubisz rozmawiać o nowinkach z dziedziny technologii? Dołącz do nas!
- Kunada
Nowoczesny wózek
Zastanawiasz się, jaki wózek dla dziecka kupić? Jeśli kochasz sport to koniecznie zapoznaj się z wózkiem https://umalucha.pl/produkt/wozek-2w1-a ... nex-e-type. Ma umocniony stelaż i jest idealny do uprawiania różnego rodzaju sportów.
- funka
Re: Nowoczesny wózek
A ja powiem że wózek Riko Marla, posiada on wygodną gondolę z kołnierzem zapinanym na magnes oraz wytrzymałe koła z poliuretanu. Mara składa się do małych rozmiarów i jest zwrotna , wytrzymała i stabilna. Prowadzi się go bardzo przyjemnie, jedzie płynnie i lekko.
- pawica
a my się trochę zastanawialiśmy co i gdzie kupić ale wybrałam x-landera, moim zdaniem ma więcej bajerów i dodatków a także sporo przydatnych gadżetów, jak np wentylowaną budkę z okienkiem czy diody led i moskitierę w podnóżku
Post autor: Zośka »
Anexy są bardzo fajne:) Ja mam l/type, jest nowoczesny i stylowy a przy tym solidny, bezpieczny i wygodny.
Post autor: Anonimą »
Bardzo fajne wyglądowo Ale tez pod względem fikcyjności a Anexa, my mamy Anex m/type i sprawdza się świetnie, wygodny, poręczny, dobrze się go prowadzi a do tego bardzo ładny
- mczay
Ja też szukałam czegoś nowoczesnego, dlatego wybrałam Riko Nesa. Ma nowoczesny design, ale najważniejsze jest to, że jest naprawdę wygodny dla mnie - w prowadzeniu i dla dziecka, bo ma ono w nim dużo miejsca. Dużym plusem wózka jest też atrakcyjna cena, która zachęca do kupna.