Zakup czy budowa domu?
Radzimy, rekomendujemy, komentujemy. Szukasz wsparcia lub opinii? Napisz!
- szymon_93
Zakup czy budowa domu?
Witam serdecznie. Powiedzcie mi, prędzej zdecydowalibyście się kupić gotowy dom czy zbudować własny? Przeglądałem jakiś czas temu nowe domy Warszawa i okolice i doszedłem do wniosku, że wolałbym zainwestować w taką właśnie nieruchomość. Co według was jest bardziej opłacalne?
Re: Zakup czy budowa domu?
Post autor: KaśkaM32 »
Jak dla nas - wybór był oczywisty. Tylko i wyłącznie budowa. Sami sobie wymarzyliśmy dom i takiego projektu budowlanego szukaliśmy. Po 3 miesięcznych poszukiwań udało nam się w końcu znaleźć właściwy projekt budowlany. Dotarliśmy do firmy Mg Projekt - https://www.mgprojekt.com.pl/ , gdzie projekt okazał się najlepszy. Dodatkowo zaskoczyli nas darmowym pakietem dodatkowych projektów o wartości ponad 1,6 tys. zł,. Były tam projekty szamba, ogrodzenia i altany.
Re: Zakup czy budowa domu?
Post autor: kaśkaa »
Jeśli szukasz czegoś naprawdę starannie dobranego i nowoczesnego zarazem to Warszawa apartamenty na Pradze? jest świetnym pomysłem. Mieszkania przemyślane, funkcjonalne i bardzo atrakcyjne wizualnie. Swój własny kawałek, zielonej przestrzeni mieszkając w dużym mieście, czasami jest prawdziwym wybawieniem.