Sklepy z wyposażeniem łazienek
Wszystko, co chcesz polecić lub odradzić innym. Rekomendowane strony w Internecie, oceny, uwagi.
- Zygfryd60
Sklepy z wyposażeniem łazienek
Cześć! Pomyślałam, że nic nie zaszkodzi mi założyć właśnie taki wątek, dlatego, że czeka mnie naprawdę spory remont, głównie łazienka. Chodzi o to, że może będziecie w stanie polecić jakieś sprawdzone sklepy z wyposażeniem łazienek? Będę Wam naprawdę wdzięczna. Dodam od razu, że bardzo podobają mi się płytki z linii Porcelanosa, konkretnie Porcelanosa oxford natural
Re: Sklepy z wyposażeniem łazienek
Post autor: dalluas »
Ja to mam jeden zaufany w moim mieście, a skoro miasteczko jest małe, to na pewno nie będziecie w stanie go znać, więc nawet
nie napisze, gdzie co kupuję. Jednak mam problem, bo sprawdzić muszę, jak usunąć super glue ze szkła . To jest moja mora od tygodnia. Czekam na propozycje, jak sobie z tym radzicie.
nie napisze, gdzie co kupuję. Jednak mam problem, bo sprawdzić muszę, jak usunąć super glue ze szkła . To jest moja mora od tygodnia. Czekam na propozycje, jak sobie z tym radzicie.
Re: Sklepy z wyposażeniem łazienek
Post autor: margolaa »
Może zanim zaczniecie aranżować swoją łazienkę, to tutaj https://www.ciagnikijednoosiowe.pl/2023 ... -lazienek/ poczytać sobie na temat tego, jak w ogóle możecie zaprojektować swoją łazienkę? Co warto, a nawet trzeba tutaj wziąć pod uwagę? Według mnie takie porady się przydadzą.