Zastanawiam się, czy zegarek może być czymś więcej niż dodatkiem — czymś, co mówi coś o właścicielu. Styl, kolor, mechanizm, pasek — wszystko może mieć znaczenie. Na zegarmistrzlodz.com.pl widziałam różnorodne modele, od klasycznych po bardziej awangardowe. Czy ktoś z Was wybiera zegarek pod kątem osobowości? Co mówi o Was Wasz zegarek?
czy zegarek może podkreślić osobowość?
Opowiadamy o modzie, dyskutujemy zarówno o nowych trendach, jak i klasykach. Inspiracje, porady, pomysły, informacje o dobrych ofertach, sklepach z ubraniami i polecanych producentach odzieży.
- paula1994
czy zegarek może podkreślić osobowość?
Cześć wszystkim 
Zastanawiam się, czy zegarek może być czymś więcej niż dodatkiem — czymś, co mówi coś o właścicielu. Styl, kolor, mechanizm, pasek — wszystko może mieć znaczenie. Na zegarmistrzlodz.com.pl widziałam różnorodne modele, od klasycznych po bardziej awangardowe. Czy ktoś z Was wybiera zegarek pod kątem osobowości? Co mówi o Was Wasz zegarek?
-
karlos
Re: czy zegarek może podkreślić osobowość?
Post autor: karlos »
Paski do Apple Watch to świetny sposób, żeby odświeżyć wygląd zegarka. Na Lantre można je kupić w wielu wersjach, a do tego trwają promocje z rabatem na drugi pasek